JOUSTAVAA PALVELUA JA HINNOITTELUA

YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Yrityksille

Tarvitsevatko yrityksesi edustajat majoitusta Lohjalla? Onko projektisi pitkä, iso tai ovatko kenties aloitus- ja loppumispäivät epävarmoja? Hotelli Lohja on yrityksesi paras valinta!

Olemme reilun 25 vuoden aikana erikoistuneet palvelemaan yritysasiakkaita. Palvelumme ovat suunniteltu juuri heitä varten. Hotellimme rauhalliset huoneet ja sauna tarjoavat lepoa ja virkistymistä työpäivän jälkeen. Aamiaisemme alkaa arkipäivisin jo klo 6, jotta aikaiset uurastajat saavat päiväänsä tukevan alun. Olemme myös panostaneet nopeaan, kuitupohjaiseen internetyhteyteen, jotta työskentely tarpeen vaatiessa olisi meillä mahdollisimman tehokasta.

Koska sijaitsemme Lohjan keskustassa, kaupungin ravintolat, kaupat, menot ja nähtävyydet ovat vieraidemme käden ulottuvilla. Myös kauniit kävelyreitit ja Lohjan järven parhaat uimarannat keskustan tuntumassa kannattaa katsastaa!

Kysy yrityksille tarkoitetut erikoishintamme ja joustavat varaus- ja peruutusehtomme ottamalla yhteyttää suoraan vastaanottoon:

info@hotellilohja.fi

+358 9 33 221

Ryhmille

Oletko järjestämässä tapahtumaa Lohjalla ja tarvitset majoitusta vieraillesi? Oletko kenties tulossa isolla porukalla vaikkapa urheilutapahtumaan? Onko perhejuhla tiedossa, mutta mietit minne majoittaa pitkänmatkalaiset?

Ota yhteyttä hotelli Lohjaan ja keskustellaan ryhmätarjouksistamme. Meiltä tarjoukset yli 12 henkilön ryhmille, varsinkin useamman yön majoituksiin.

Kysy ryhmille tarkoitetut erikoishintamme ja joustavat saapumis- ja lähtemisajat ottamalla yhteyttä suoraan vastaanottoon:

info@hotellilohja.fi

+358 9 33 221