Meistä

Majoitusta Lohjan keskustassa

Hotelli Lohja on yksityinen ja tasokas hotelli Lohjan keskustassa, palvelujen ja linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä. Hotellissamme on 29 huonetta, yhden hengen huoneesta omalla saunalla varustettuun sviittiin.

 

Perhehotelli yli 25 vuotta

Hotelli Lohja syntyi 1980-luvun lopussa ja siirtyi perheomistukseen vuonna 1992. Alusta asti toiveenamme on ollut tarjota paikallisten yritysten vieraille mahdollisuus majoittua laadukkaasti keskellä kaupunkia. Vaikka suurin osa asiakkaistamme on yhä työnsä puolesta matkustavia, tuovat Lohjan voimakkaasti kehittyvä matkailu ja kaupunkitapahtumat vieraaksemme yhä enemmän myös turisteja ja perheitä. Kabinettitilaamme käytetään monipuolisesti koulutuksissa ja kokouksissa.

Vuosien kuluessa olemme laajentaneet, uudistaneet ja samalla modernisoineet hotellia vastaamaan tämän päivän matkustajien tarpeita. Kaikessa uudistuksessa ja tehdyissä valinnoissa meitä on ohjannut pyrkimys säilyttää hotelli lähellä sitä henkeä, joka siihen aikoinaan luotiin – se kun tuntuu olevan asiakkaidemmekin mieleen.

Hotelli Lohja on pieni perhehotelli, jonne tullaan kuin kotiin. Me, sekä henkilökunta että yrittäjät, olemme sitoutuneita työhömme: asiakkaan hyvinvoinnista vastaavat vuodesta toiseen samat, nimeltä tutut talon edustajat. Hotelli Lohjassa asiakkaan palautteen ottaa vastaan aina perheenjäsen, jolloin asiakkaiden tarpeet ja toiveet ovat mielessä palveluita kehitettäessä. Asiakkailta saamamme palautteen mukaan vahvuuksiamme ovat kodikkuus, puhtaus ja laadukas aamiaisemme. Eniten kuitenkin – iloksemme – kiitetään palveluamme.

 

Lohjan matkailuyritys 2013

Meidän iloksemme hotellin henkilökunnan ja yrittäjäperheen pitkäjänteinen työ palkittiin vuonna 2013 Lohjan vuoden matkailuyrityksen arvonimellä.