Huoneet

Joustavasti ja sujuvasti hotelli Lohjassa

Haluamme tarjota vieraillemme heidän tarpeitaan vastaavaa majoitusta Lohjan keskustassa. 29 huonettamme ja 50 neliön huoneisto mahdollistavat monia vaihtoehtoja yöpymiseen. Ottamalla käyttöön kaikki vuodesohvat ja lisävuoteet, hotellissa pystyy majoittumaan jopa 60 henkilöä.

Kysy joustavista combi-huoneistamme: yhden hengen huone vuodesohvalla, huoneen saa lisäksi tarpeen mukaan yhdistettyä väliovella toiseen samanlaiseen huoneeseen. Useammalle hengelle sopii tilava perhehuoneemme, jossa on kaksi sänkyä ja vuodesohva. Pitkäaikaisempaan majoitukseen tarjoamme hotellin omaa huoneistoa tai omalla pienellä keittiöllä varustettua kahden hengen huonetta, näin pääset nauttimaan omasta rauhasta samalla tarpeiden mukaan hotellipalveluita hyödyntäen. Hemmotteluun sopii rentouttava, omalla saunalla varusteltu sviittimme.

HINNASTO 2019   Ma–To   /    Pe–Su

1HH Economy     89€-96€       80-89€

1HH Standard     99-109€       89-99€

2HH Standard   126-134€   114-134€

3HH Standard 138€-149€   138-149€

Sviitti kahdelle 136€-146€   136-146€

Huoneisto alkaen    500€ / vko 

 

Viihtyisää vieraanvaraisuutta

Hotellimme valoisat huoneet on sisutettu raikkaasti ja kodikkaasti. Tehdyissä uudistuksissa ja remonteissa meitä on ohjannut pyrkimys säilyttää hotelli lähellä sitä henkeä, joka siihen aikoinaan luotiin.

Kaikki huoneemme ovat savuttomia ja iso osa huoneista on varattu allergiahuoneiksi. Kaikissa huoneissamme on luonnollisesti oma kylpyhuone, jossa on suihku ja WC. Huoneissa on ilmainen alkoholiton minibaari, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, puhelin, televisio ja huippunopea kuitupohjainen langaton internetyhteys.

Meillä on aina tarjolla vieraillemme aulabaarissa ilmaista luomukahvia ja pientä syötävä.

Varhaisaamiainen kuulu huoneen hintaan ja on meille kunnia-asia. Tarjolla on aina laaja ja laadukas valikoima, jossa kiinnitämme huomiota erityisesti tuoreuteen ja monipuolisuuteen. Kaikki aamiaistuotteemme ovat parasta laatua, ja käytämme ainoastaan tunnettuja ja vastuullisia suomalaisia ja kansainvälisiä merkkejä.